TV: Ny poäng för AFC - nollade Hammarby hemma

Kryss mot AIK och seger mot Malmö FF.
Mot Hammarby tog AFC Eskilstuna en ny poäng efter 0-0.
- Vi ska kunna göra mål, säger Omar Eddahri till C More.

Se höjdpunkter från AFC-Hammarby i spelaren ovan.

AFC Eskilstuna har kommit igång i allsvenskan och väckt hoppet om att rädda kontraktet. Jumbon spelade 1-1 mot AIK och slog senast överlägsna serieledarna Malmö FF. Mot Hammarby under lördagen blev det en ny poäng.

Det var en chansfattig första halvlek på Tunavallen. Efter 30 minuter dribblade Jiloan Hamad sig fram till ett fint läge och avslutade, men skottet gick rakt på målvakten som kunde rädda.

Den andra halvleken blev en chansmässigt rikare historia än den första. Hammarby hade det mesta av bollinnehavet men utan att kunna hota fullt ut.

I slutet av matchen skapade båda lagen några vassa chanser. I den 84:e minuten testade Jeppe Andersen AFC-målvakten Alireza Haghighi med ett tungt skott, men Haghighi kunde rädda. Några minuter senare var det Johan Wilands tur att rädda när Omar Eddahris yttersida letade sig mot krysset.

- Det är en bra räddning. Grattis till honom, säger Eddahri till C More.

Matchen slutade 0-0 är nu en poäng bakom HBK som är nästjumbo. Upp till Sundsvall på kvalplats är det fyra poäng.

- Det är okej, vi jobbar hårt. Jag tror att det kan bli något bra det här, säger Omar Eddahri.

- Vi ska kunna göra mål. Jag hade några lägen.