TV: Ny uppvisning av Häcken - två kanonmål i 6-0 (!)-segern

5-0 hemma mot Djurgården i senaste hemmamatchen.
Och 6-0 mot BP på söndagen.
Häcken är glödheta just nu.
- Vi är ett bra lag nu, säger tvåmålsskytten Alexander Jeremejeff  till C More.

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen.

Häcken visar just nu upp en imponerande offensiv. I lagets senaste hemmamatch körde man över Djurgården med klara 5-0 - och på söndagen kom en ny uppvisning i vackert anfallsspel. Redan i den tredje minuten tog Häcken ledningen i matchen. Daleho Irandust hittade fram med en fin djupledspassning till Alexander Jeremejeff, som fri framför mål sköt 1-0.

Strax efter ledningsmålet fick Häcken straff efter att Paulinho gått omkull i straffområdet. Brassen tog själv hand om straffen, som Nikola Petric räddade - men på returen störtade Alexander Faltsetas fram och satte 2-0.

I minut 22 satte sedan Jeremejeff sitt andra mål i matchen fram till 3-0 med ett riktigt kanonskott.

- Pang! Bom! Svisch upp i krysset! Jisses vad det small! Höll nätet? Han mosar in den i bortre krysset, utbrister kommentator Patrik Westberg om målet i C Mores sändning.

I den andra halvleken fortsatte Häckens dominans. 4-0 kom genom Erik Friberg, på ett mycket vackert sätt. Mittfältaren slog till på volley efter en hörna och bombade in sitt första mål för säsongen. Strax därpå kom även 5-0,  genom skyttekungen Paulinho som gjorde sutt 14:e mål för säsongen.

Viktor Lundberg fullbordade sedan målkalaset genom att placera in hela 6-0 för Häcken.

- Vi är ett bra lag nu och har bra flyt, konstaterade Alexander Jeremejeff i halvtidsintervjun med C More.

Alexander Faltsetas:

- Vi gör en riktigt bra match och visar prov på bra anfallsspel, hittar igenom och gör många mål. Det kändes väldigt bra från minut ett i dag.

BP:s Fritiof Björkén hade efter matchen svårt att hålla sig för skratt.

- Vi har gjort en del bra insatser i år men i vissa matcher har det sett ut så här. Vi är inte på plan riktigt, då blir det svårt att vinna.

Häcken: Abrahamsson - Ekpolo, Lindgren, Toivio, Andersson - Friberg, Irandust, Faltsetas - Mohammed, Jeremejeff, Paulinho.

BP: Petric - Öhman Silwerfeldt, Rauschenberg, Figueroa - Björkén, Nieves Martin, Zeidan, Jeahze - Nilsson, Finnbogason, Hellquist.