POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Nye Bajen-sportchefen: "Jag har sagt åt Khalili att det gäller att steppa upp nu"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Jesper Jansson har knappt börjat sitt uppdrag som sportchef i Hammarby, men redan händer det grejer. Imad Khalili är en spelare som kan försvinna i sommar.
- Jag har sagt till Imad att nu gäller det att steppa upp den här månaden så får vi se fram till sommaren, säger Jansson till C More.

Hammarbys nye sportchef Jesper Jansson börjar inte sitt uppdrag i klubben officiellt sett förrän den 1 juni. Men trots det har det redan skett förändringar i spelartruppen. Först lånades Gershon Koffie tillbaka till sin gamla klubb New England Revolution i MLS, sedan bröt man lånet med Mario Musa.

- Min tanke var att titta över truppen tillsammans med Jakob och de två spelarna har kommit in lite fel och då är det bättre att agera direkt egentligen så vi öppnar upp för sommaren och kan bygga på lite längre sikt, säger Jansson till C More.

Till sommaren så lär ytterligare spelare försvinna från Hammarby. En av de som kan göra det är Imad Khalili. Den förre allsvenska skyttekungen har floppat sedan han kom tillbaka till allsvenskan från Förenade Arabemiraten 2015. Khalili har ett långt kontrakt, men det är ändå osäkert om han är kvar till hösten.

- Det får vi väl se. Jag har sagt till Imad att nu gäller det att steppa upp den här månaden så får vi se fram till sommaren, säger Jesper Jansson.

- Men så är det alltid, när en klubb ställer om och får in en ny tränare och en ny sportslig ledning så händer det saker. En del spelare passar bra i ett spelsätt och en filosofi och en del passar inte. Det är så fotbollsvärlden är.

Se intervjun med Jesper Jansson i spelaren ovan.

Publicerad 2017-05-18 kl 14:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå