TV: Oavgjort i allsvenska bottenmötet

Det var två lag i desperat behov av tre poäng när jumbon Falkenberg mötte nästjumbon Gefle. Men matchen slutade oavgjort, ett dåligt resultat för båda lagen.
- En poäng är ändå en poäng, säger Gefle-tränaren Thomas Andersson till C More.

Allsvenskans två jumbolag Falkenberg och Gefle drabbade samman under söndagskvällen. Inför matchen hade hemmalaget elva poäng upp till kvalplats, gästerna hade sju poäng upp till HIF på kvalplatsen. Två lag i desperat behov av en seger, men det skulle bli delad poäng.

Falkenberg fick en riktig drömstart på matchen. Redan efter ett fåtal minuters spel kom Jesper Karlsson löpande med bollen. Ur en snäv vinkel drog han på ett skott som smet in bakom Andersson i mål.

Men kvitteringen skulle komma. Simon Skrabb tryckte in 1-1-målet efter 25 spelade minuter.

I den andra halvleken var det Falkenberg som skapade chanserna och var klart närmast segern. Men Andreas Andersson i Gefles mål räddade nästjumbon med flera fina räddningar.

1-1 blev slutresultatet. Ett resultat som inte var vidare bra för något av lagen.

Falkenberg: Lundin; Sjöstedt, Juel-Nielsen, Carvalho, Joza; Karlsson, Karlsson, Svensson, Drage; Mustafa, Araba.

Gefle: Andersson; Florén, Nadeau, Rauschenberg, Portin; Lantto, Bååth, Nilsson, Bertilsson; Skrabb, Oremo.