TV: Ohlsson hjälte för Blåvitt - satte två mål när IFK vände

I fjol var Sebastian Ohlsson fast i frysboxen.
På lördagen stärkte han sina aktier för speltid 2018 - och satte två mål för Blåvitt mot Stabaek.

I spelaren ses höjdpunkterna från matchen.

STREAMA PÅ MÅNDAG

IFK Göteborg föll i årets första träningsmatch då man ställdes mot danska Ålborg. Och även under lördagen, då norska Stabaek stod för motståndet, såg det länge mörkt ut.

Göteborg fick en mardrömsstart och redan i den fjärde minuten tog gästerna ledningen. Stabaek tog sig runt på vänsterkanten och spelade in bollen framför mål, där Raymond Gyasi dök upp och stötte in 1-0 från nära håll.

Sex minuter efter första kallduschen, så var Gyasi åter framme i bra läge, men sköt i stolpen, vilket gjorde att John Hou Saeter i stället kunde slå in returen till 2-0.

Men Blåvitt visade på bra moral och kom igen. Emil Salomonsson rullade in reduceringen från straffpunkten innan pausvilan - och därefter klev Sebastian Ohlsson fram och ordnade vändningen.

Ohlsson, som i fjol var långt in i Blåvitts frysbox, inledde med att böja in kvitteringen med högerfoten utanför straffområdet. Ett riktigt klassavslut som Stabaeks målvakt var chanslös på. En kort stund senare drog samme Ohlsson uppett nytt anfall på mittplan. Han hittade ut till Elias Mar Omarsson, fick tillbaka bollen - och rullade in segermålet 3-2.

Se häjdpunkterna från matchen i spelaren.

IFK Göteborg: Dahlberg - Boo Wiklander, Calisir, Eriksson - Salomonsson, Erlingmark, Affane, Nordström - Hysén, Omarsson, Ohlsson.

Stabaek: Lillevik, Hernández, Hanche-Olsen, Granli, Arctander Moe, Børkeeiet, Bohinen, Vetlesen, Gyasi, Brynhildsen Hou Sæter.

Följ uppladdningen hos C More!

C More sänder över 100 försäsongsmatcher inför den allsvenska premiären 2018.

- Se hela uppladdningen 2018 hos C More -

Publicerad 2018-01-27 kl 17:53

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.