TV: Omarsson bränner öppet mål: "Är det inte årets miss?"

Elias Mar Omarsson fick ett jätteläge att ge Blåvitt ledningen mot AFC. Men trots öppet mål sköt islänningen utanför.
- Är det inte årets miss vi ser?, säger C Mores kommentator Mats Larsson.

Det var AFC som skapade mest under de första 45 minuterna på Tunavallen. Men i upptakten av den andra halvleken fick Elias Mar Omarsson ett jätteläge att ge Blåvitt ledningen.

Tobias Hysén vann bollen på mittplan och spelade fram Sören Rieks som sedan snyggt serverade islänningen. Målet var nästan vidöppet - men avslutet gick utanför.

- Han har ju nästan öppet mål, Elias Mar Omarsson. En supermöjlighet att göra säsongens första allsvenska mål men han skjuter utanför, säger C Mores kommentator Mats Larsson.

- Det är osannolikt att han bränner läget. Är det inte den värsta missen i årets allsvenska vi ser?

Missen skulle bli väldigt ödesdiger för Blåvitt. AFC vann nämligen matchen med 1-0.

Publicerad 2017-09-25 kl 20:14