POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
3v

TV: ÖSK-backen knäskadad - vred sig av smärta: "Såg direkt att han fick väldigt ont"

Foto: Bildbyrån/C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses incidenten då De Sousa blir liggande med knäsmärtor.

Två tunga skador på bara några dagar.
Martin Broberg kan missa upp till sex veckor och mot Sirius skadade Fabio De Sousa knäet.
- Man såg direkt att han fick väldigt ont, säger ÖSK-tränaren Axel Kjäll till NA.

På Örebros träning i tisdags ådrog sig Martin Broberg en lårskada. Nyförvärvet från norska Odd nätade i sin första match sedan återkomsten, mot Linköping, men mot Sirius på fredagen saknades han helt. Enligt Nerikes Allehanda kommer Broberg att bli borta mellan två och sex veckor.

En olycka kommer ju dock som bekant sällan ensam och mot just Sirius skadade sig den brasilianske mittbacken Fabio De Sousa. De Sousa kom in i matchen efter en timmes spel, men fick lämna densamma kvarten senare efter att ha skadat sitt vänsterknä. De Sousa blev liggande i gräset efter en duell med en Sirius-spelare och han sågs vrida sig i smärtor omgående.

 - Man såg direkt att han fick väldigt ont och att han tog sig på knäet. Det är ingen idé att spekulera kring hur allvarligt det är, vi får ta honom till sjukhuset och göra en första röntgen och sedan får vi utifrån det se hur han mår i morgon (läs: lördag), säger ÖSK-tränaren Axel Kjäll till NA efter matchen.

Fabio De Sousa skrev ett korttidskontrakt med Örebro i somras och efter höstavslutningen, där mittbacken fick spela från start i lagets två av tre sista matcher för säsongen, valde klubben i november att skriva ett fyraårskontrakt med 23-åringen.

- Arbetet med att formera truppen inför 2019 är i full gång. Fabio har under hösten utvecklats som spelare och blir den första pusselbiten i detta lagbygge, sa sportchefen Magnus Skäldmark då.

Vad gäller Martin Broberg så rör det sig om en skada i baksidan av låret.

- Skadan kom som en blixt från klar himmel. Kroppen har känts jättebra och jag har varit pigg efter träningar. Jag förstår inte varför den kom men det finns inget facit på när man får skador eller inte, säger han.

Härnäst väntar FC Köpenhamn för Örebro, som åker på träningsläger till Dubai under söndagen.

I spelaren ses incidenten då De Sousa blir liggande med knäsmärtor.

Publicerad 2019-01-26 kl 09:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå