Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: ÖSK testar amerikansk buse - kolla in hans överfall

Amerikansk buse kan ersätta John Alvbåge. Nu testar Örebro hårdingen Josh Wicks som spelat i Beckhams LA Galaxy. Vi har bilder på hans vansinneshoppning.

– Det vore ett kliv uppåt i karriären, säger han.

Det är fortfarande inte klart om John Alvbåge kommer att stanna i Örebro eller inte. Därför letar klubben efter en ny förstemålvakt och nu testar man den amerikanske bjässen Josh Wicks.

På måndag kommer den 191 centimeter långe och 103 kilo tunge 27-åringen att anlända till Örebro.
För tillfället spelar han i finska IFK Mariehamn, men tidigare tillhörde Wicks de amerikanska storklubbarna LA Galaxy och DC United. Nu lockar ÖSK.

– Jag har ett år kvar på kontraktet med Mariehamn, men om jag får ett bättre erbjudande och kan ta nästa kliv i min karriär så är jag förstås öppen för det, säger Wicks till Nerikes Allehanda.

Målvakten är dock mest känd för att ha hoppat på en motståndare med dobbarna före, för två år sedan. Då fick han en fem matchers lång avstängning.

– Jag vill gå in och visa vad jag kan. Sedan är det upp Örebro, vad de tycker och om klubbarna kan komma överens. Vi får avvakta slutet av säsongen i Finland, vi har sex matcher kvar att spela.

Publicerad 2011-09-30 kl 11:15
Annons
Annons
Annons