Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Otäck skada på Beijmo: "Ett knä ska inte böjas på det sättet"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Beijmos otäcka landning i spelaren.

Felix Beijmo tvingades utgå med en knäskada mot Norrköping.
Högerbacken landade olyckligt efter en nickduell och fick bäras ut på bår.
- Ett knä ska inte böjas på det sättet, säger Kim Källström till C More efteråt.

Det blev en dramatisk avslutning på Östgötaporten. Efter en kavalkad av målchanser åt båda håll kunde Djurgården till slut avgå med segern sedan Kerim Mrabti nickat in matchens enda mål.

När bara ett par minuter återstod tvingades dock Felix Beijmo bryta matchen. Högerbacken gick upp i en nickduell med Norrköpings Jon Gudni Fjolusson och vred till knät i samband med landningen.

- Det såg inte bra ut, han hade ordentligt ont. Alla våra tankar går till honom och jag hoppas att det inte är allvarligt men ett knä ska inte böjas på det sättet. Vi hoppas på det bästa och att han kommer tillbaka snabbt, säger Kim Källström till C More efter matchen.

Även Andreas Isaksson utgick skadad - redan i halvtid.

- Andreas hade en liten känning i framsida lår så vi tog det säkra före det osäkra och bytte ut honom, säger tränaren Özcan Melkemichel.

Tidigare under matchen fick även Andreas Blomqvist lämna planen med en befarad knäskada. Mittfältaren, som nyligen kämpat sig tillbaka från en korsbandsskada, försökte nå ett inspel från Nikola Tkalcic och blev därefter sittande i gräset. Han kunde dock ta sig av planen på egen hand.

- Jag har inget hundraprocentigt besked, men det ser inte så roligt ut, berättade Norrköpings tränare Jens Gustafsson i halvtid.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-08-13 kl 20:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons