TV: Peking körde över Helsingborg - drömmål av Kujovic

Regerande mästarna IFK Norrköping vann mot Helsingborg med 3-0 på hemmaplan och befäste serieledningen. Emir Kujovic svarade för ett drömmål i comebacken efter skada och spikade sedan slutresultatet på straff.
- Jag njuter, det har varit frustrerande att vara borta, säger han.

Norrköping började bäst, och Christoffer Nyman hittade nätet redan i tionde minuten. Anfallaren löpte sig fri i straffområdet och avslutade distinkt.

Men målet bleknade jämfört med Emir Kujovics pärla kvarten senare. I sin första match från start efter skadan tog anfallaren sats utanför straffområdet och dunkade in 2-0 via ribban.

- En fantastisk träff. Med fel fot faktiskt, det kan man inte tro. Jag känner direkt när jag får träffen att den kan gå in, säger Kujovic till C More.

- Jag njuter. Det har varit frustrerande att vara borta i två veckor. Jag var sugen, och ljumsken känns bra.

Värre skulle det bli för Helsingborg i en första halvlek som man nog helst vill glömma. Skyttekungens andra mål för kvällen kom från straffpunkten i den 36:e minuten efter en Helsingborg-hands.

Kujovic var ytterst nära att få notera ett hattrick i mitten av andra halvlek, men den gången svarade Tomas Chencinski för en förstklassig räddning.

- Vi möter ett riktigt bra läge och är egentligen inte riktigt nära att göra något. De är ett nummer för stora, sammanfattade Helsingborg-tränaren Henrik Larsson i C More.