TV: Prodell nära skytteligaledning - ett mål ifrån Waris

Två fullträffar mot Gif Sundsvall.
Nu har Viktor Prodell gjort elva seriemål - ett efter Waris.
- Kul att det har lossnat, säger han till Canal Plus.

Åtvidabergs anfallare Viktor Prodell är nära allsvensk skytteligaledning. Prodell gjorde två mål i dagens 3-3-match mot Gif Sundsvall.

- Det var viktigt att göra mål i slutet så att vi får med oss någonting i alla fall, säger han och syftar på sin egen kvittering i slutminuten.

- Det var en fin boll av "Pligg", så kom Möller och skarvade ner den snyggt. Det var bara att sätta dit den.

Nu har du gjort elva seriemål?

- Ja, det är kul att det har lossnat lite nu. Det känns bra, säger han till Canal Plus.

Gif Sundsvall tog dock ledningen i nykomlingsmötet på Norrporten Arena. Och det var ett riktigt snyggt mål av Fredrik Holster. Den offensive mittfältaren var hårt bevakad men lyckades ändå driva upp bollen och skjuta en riktig kanon i Janssons nättak.

Bara några minuter senare var det tags igen. Simon Helg dunkade in 2-0.

Men, Åtvidaberg visade styrka och Magnus Eriksson reducerade till 1-2 när han i den 37:e minuten dribblade av sin back på ett elegant vis, och sköt in bollen i mål via en annan Sundsvallspelare.

Av bara farten lurade Anton Tinnerholm Giffarnas offsidefälla, och Viktor Prodell stötte in 2-2 i öppet mål.

Men, när Johan Eklund nickade in 3-2 efter 85 minuter trodde många att matchen var avgjord.

Men, inte Viktor Prodell.

I den sista minuten höll han sig framme och placerade in sitt elfte allsvenska mål för säsongen.

Publicerad 2012-07-07 kl 17:42

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.