Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Provspelande spanjoren fixade oavgjort för Östersund mot Halmstad

Foto: C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

Halmstad var det bättre laget mot Östersund i träningsmatchen i Salou, Spanien. Men den provspelande spanjoren Fran Gonzales nickade sent in 1-1 och fixade kryss för ÖFK.
- Det är lite märkligt att vi inte punkterar matchen, säger HBK-tränaren Janne Jönsson till C More.

Det var ingen sprakande underhållning i träningsmatchen mellan Halmstad och Östersund. ÖFK hade kallat in flera lokala spanska spelare och hade dessutom den tidigare Premier League-spelaren André Bikey i laget.

I den 38:e minuten tog HBK ledningen när Sead Haksabanovic med en fin passning hittade fram till Fredrik Olsson. Anfallaren tog med sig bollen och sköt in 1-0 i det bortre hörnet.

Halmstad var det bättre laget och hade flera lägen att utöka ledningen. Men Andreas Andersson i ÖFK:s mål gjorde flera fina räddningar.

Istället kom 1-1 på en hörna fem minuter från slutet. Det var den provspelande spanjoren Fran Gonzales som nickade in bollen och matchen slutade 1-1.

HBK-tränaren Janne Jönsson var mycket nöjd med sitt lags prestation.

- Den är väldigt bra. Det är lite märkligt att vi inte punkterar matchen med de stora 100-procentiga chanser som vi skapar i andra halvlek. Där vi skulle haft 2-0, 3-0 och 4-0 och några till då. Och gör man inte då kan det gå på detta viset. Så det stör väl litegrann, men inte särskilt mycket. En ny bra prestation med mersmak här, säger Jönsson till C More.

ÖFK-tränaren Graham Potter:

- Vinden gjorde det svårt att spela. Det var en fysisk utmaning för oss.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

HBK:s startelva: Nilsson – Westerberg, Liverstam, Berntsson, Bengtsson – Henningsson, Mathisen, Svedberg, Haksabanovic – Olsson, Kinoshita.

ÖFK:s startelva: Andersson – Gonzalez , Bikey, Widgren – Marquez, Fritzon, Lundbäck, Bojanic, Somi – Gero, Sollander.

Publicerad 2017-02-08 kl 18:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons