TV: Ranégie tvingades utgå blodig när MFF tog viktig seger

Huvudbry för Djurgården.
Ny 1-0-seger för Malmö – som nu har vaknat.

Det var en första halvlek som präglades av avbrott och huvudskador. Djurgårdens stjärna Mathias Ranégie, som var tillbaka på sin tidigare hemmaarena, kolliderade med Malmös Rasmus Bengtsson vid en hörna. Ranégie började blöda direkt, fick kliva av planen för att sys men kom aldrig tillbaka. Enligt rapporter hade han svårt att se och Michael Olunga ersatte honom.

Med försenad effekt blev även Bengtsson tvungen att bryta på grund av smällen strax före halvtidsvilan, uruguayanen Felipe Carvalho byttes in.

Mer fokus på spelet i andra halvlek. Tidigt testades MFF:s Johan Wiland när Kevin Walkers frispark nästan gav gästerna ledningen. Men MFF utnyttjade en fast situation bättre.

På en hörna nådde inbytte Carvalho högst – och mittbacken nickade hårt in 1-0 till Malmö och Swedbank Stadion exploderade.

Ett mål som blev avgörande - 1–0-seger för Malmö, precis som i senaste omgången mot Elfsborg. Och Djurgården åkte på sin andra raka förlust.

Lagens startelvor:

Malmö FF: Wiland; Tinnerholm, Brorsson, Bengtsson, Konate; Wolff Eikrem, Lewicki, Rakip, Berget; Rosenberg, Kjartansson.

Djurgården: Höie; Björkström, Hansson, Colley, Käck; Karlsson, Faltsetas, Walker, Berntsen; Johnson, Ranegie