TV: Sanslös stopptidsvändning av Peking - nyförvärvet avgjorde med matchens sista spark

IFK Norrköping gick mot förlust mot Blåvitt - då stod man för en osannolik vändning på stopptid. Danske backen Kasper Larsen avgjorde med matchens sista spark i sin startdebut.
- Det var jävla viktigt, säger matchhjälten till C More.

Mötet mellan IFK Norrköping och IFK Göteborg var länge händelsefattig, men fick ett sprakande avslut.

I den första halvleken stod Alexander Jakobsen för det farligaste avslutet när han knorrade en frispark strax utanför målet.

Den andra halvleken fortsatte på samma sätt som den första. Men en dryg kvart från slutet skulle det hetta till. Sebastian Ohlsson gick omkull i en duell med Gudmundur Thorarinsson och domaren pekade på straffpunkten.

- Jag tycker straffen är jättehård. Thorarinsson kan ju knappast gå upp i rök, säger C More-kommentatorn Jon Persson.

Emil Salomonsson klev fram, men Isak Pettersson stod för en kanonräddning. På returen störtade dock Sargon Abraham fram och petade in 1-0 för Blåvitt.

I den 90:e minuten fick Norrköping straff och David Moberg Karlsson kunde kvittera. Men det var inte slut där. Nyförvärvet Kasper Larsen från Groningen klev fram och sköt Peking till segern med matchens sista spark. Den danske mittbacken blev därmed hjälte i sin allsvenska startdebut.

- Det var en tuff match, vi sliter. Det var inte bra. Men vi fick tre poäng, det är det som är det viktiga, säger matchhjälten till C More.