TV: Sanslös upphämtning av Blåvitt gav poäng

Sundsvall hade 3-0 mot hårt prövade IFK Göteborg. Men Sundsvall föll ihop totalt under sista kvarten och Göteborg kunde göra tre mål och rädda en poäng.

Nyförvärvet Mattias Bjärsmyr prickade in 3-3 två minuter före slutsignalen. Dessförinnan hade Hannes Stiller fått in 2-3 efter ett dåligt samspel mellan Marcus Danielsson och Sundsvallmålvakten Oscar Berglund som slutade med att Berglund rensade bollen rakt på Stiller som till sin glädje såg bollen studsa in i mål.

Nordin Gerzic väckte Göteborgs poängförhoppningar med ett välplacerat skott - 1-3 i den 76:e minuten.

Sundsvall tappade bort en säker seger genom att totalt tappa spelet i slutet av matchen. I första halvlek och långt in i andra halvlek dominerade hemmalaget på plan med ett fyndigt och fräckt spel.

Talangfulle Emil Forsberg tippades få sitt stora genombrott den här säsongen, men Forsberg har haft otur med skador. Nu tycks motgångarna vara över. Han blev tvåmålsskytt genom att göra 1-0 och 3-0.

Göteborgs försvar var inte alls vaket på en frispark i slutet av första halvlek då Kevin Walker snabbt slog bollen till backen Robin Sellin som ostörd löpte rakt in i Göteborgs straffområde och prickade in 2-0. Första allsvenska målet för nyförvärvet från Brage.

GIF Sundsvall-IFK Göteborg 3-3

1-0 Forsberg 13', 2-0 Sellin 44', 3-0 Forsberg 49', 3-1 Gerzic 77', 3-2 Stiller 88', 3-3 Bjärsmyr

Publicerad 2012-09-02 kl 19:40

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.