TV: Se Ranégies första mål för Malmö FF

Efter tre raka utan seger lossnade det rejält för Malmö. Superjumbon Halmstad krossades med 5—1 och dessutom passade Mathias Ranégie på att spräcka målnollan sedan flytten i somras.

Allsvenskans skytteligaledare Mathias Ranégie fick äntligen spräcka målnollan sedan den uppmärksammade övergången från Häcken till Malmö. I sin fjärde match i Malmö stötte han in 1—0 i den 29:e minuten. Dessutom passade han på att vackert språngnicka in slutresultatet 5—1, en minut före full tid. Ranégie är nu uppe i 20 fullträffar den här säsongen.

Malmös ledningsmål var ändå något ologiskt. De första 25 minuterna var det Halmstad som skapade flest lägen. Men som så många gånger förr saknades den rätta udden i avsluten.

Inte blev det bättre av att främste anfallaren Joe Sise saknades på grund av skada.

Efter ledningsmålet tog Malmö över allt mer och i matchminut 40 dundrade Jiloan Hamad in 2—0, via Tomas Zvirgzdauskas rygg, med en fullträff från cirka 20 meter.

I inledningen av andra halvlek kom dessutom 3—0 när Jimmy Durmaz väggspelade sig fram i straffområdet och rullade in avgörandet.

Joel Johansson fick tröstmåla efter en bjudning av Malmös målvakt Johan Dahlin och inhopparen Wilton Figueiredo placerade in 4—1 i slutskedet.

Publicerad 2011-09-21 kl 22:51