TV: Se stolpträffarna som kan snuva Elfsborg på guldet

Det skapades väldigt få målchanser när Elfsborg och Kalmar spelade 0-0 på Borås Arena.
Resultatet innebär att Helsingborg nu leder tabellen med tre poäng.

Efter en lovande inledning av matchen gick det snart stå i spelet i den första halvleken. Elfsborg fick grepp om spelet på mittfältet, men framåt skapades det inte många målchanser.

Kalmar som kom till Borås Arena efter fyra raka förluster lade sig tidigt på försvar och tätade till området framför sin egen målvakt.

Elfsborgs intentioner fastnade hela tiden i Kalmars fyrbackslinje.
I slutminuten hade Kalmar kanske halvlekens bästa målchans när Ricardo Santos var nära att snubbla in ett mål, men Ante Covic i Elfsborgs mål var bra med på noterna.

Precis i inledningen av den andra halvleken fick Santos en ny chans efter en bra passning av Daniel Sombralense. Ante Covic gjorde dock en mycket bra benparad och räddade bollen.

Kalmar startade den andra halvleken klart bäst och fortsatte att sätta Covic i arbete.

I mitten av andra halvleken ökade Elfsborg trycket mot Kalmar och skapade några halvchanser. Den bästa hade Jonas Karlsson när han i 73:e minuten sköt i stolpen.

Elfsborg: Covic - Klarström, Augustsson, Mobaeck, Karlsson - Svensson, Hiljemark - Nilsson, Ericsson, Hult - Elm