POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
2v

TV: Sigthorsson: "Hade ganska mycket intresse i hela Skandinavien - men valde AIK"

Foto: TV4.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela inslaget i spelaren ovan.

Kolbeinn Sigthorsson skrev nyligen på för AIK.
Då vann AIK en dragkamp med flera klubbar om anfallaren. 
- Jag behöver den typen av klubb, säger han till TV4. 

AIK presenterade förra helgen anfallaren Kolbeinn Sigthorsson. Islänningen sänkte England i EM-åttondelsfinalen 2016, men har under de senaste två åren haft stora skadeproblem och spelade senast en match i höstas med landslaget. I vinter bröt Sigthorsson sitt avtal med franska Nantes - och nu berättar han mer om varför han valde att skriva på för den regerande svenska mästaren. 

- Det är en utmaning (att komma tillbaka från skadan), en tuff utmaning. Jag känner att jag har support från klubben. De förstår var jag är och att jag behöver tid. Det är för stunden det viktigaste för mig. Jag behöver bygga upp mig innan jag börjar spela och det var därför jag kom hit. Jag behöver den typen av klubb, säger han till TV4. 

Enligt Fotbolti.net var även Djurgården ute efter Sigthorsson, samtidigt som AIK:s sportchef Björn Wesström i veckan sa att det fanns intresse för islänningen både i Stockholm och på andra ställen. Det vill dock inte anfallaren kommentera närmare.

- Jag kommer inte att prata om andra lag. Jag valde AIK, hade ganska mycket intresse från hela Skandinavien, men valde AIK. Jag tycker att det fanns många saker i klubben som intresserade mig, så det var därför jag kom hit, säger han. 

Se hela inslaget med Kolbeinn Sigthorsson i spelaren ovan. 

Publicerad 2019-04-07 kl 11:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå