TV: Sirius vände mot Sundsvall - tog andra raka segern

Sirius vände underläge till seger i träningsmatchen mot Sundsvall. Stefano Vecchia Holmquist och Alexander Nilsson stod för målen i 2-1-segern.

Sirius tog andra raka segern på försäsongen under lördagen. Mot Sundsvall vände Uppsala-laget underläge till seger.

I den 22:a minuten trampade Sirius-försvararen Jesper Arvidsson snett när han jagade Sundsvalls Samuel Aziz i ett farligt läge. 32-åringen grinade illa och tvingades utgå.

Kort före pausvilan gick Sirius upp i ett anfall. Sundsvall-målvakten Tommy Naurin fick bollen och kastade ut snabbt. En lång genomskärande boll senare och Samuel Aziz var fri. Nyförvärvet gjorde inget misstag utan rullade in sitt första mål för klubben, i den första matchen.

I den 71:a minuten utjämnade nyförvärvet Stefano Vecchia Holmquist för Sirius. Den tidigare BP-spelaren utmanade på kanten och vek in i banan. Skottet var mycket vackert och satt i det bortre hörnet.

I den 79:e minuten var det dags för Sirius igen. Alexander Nilsson höll sig framme och stötte in 2-1 från nära håll.

Målet blev avgörande och gav Sirius en 2-1-seger. Lagets andra raka på försäsongen.

Gif Sundsvall: Naurin - Danielsson, Björkander, Myrestam - Larsson, Morsay, Suljevic, Bahtijar, Rajalakso - Wilson, Aziz.

Sirius: Wicks - Larson, Jarl, Pehrsson, Arvidsson - Gustafsson, Busch Thor, Sarfo - Sirelius, Björkebaum, Vecchia.