TV: Söderqvist tvåmålsskytt när Bajen vann över HBK

Måns Söderqvist blev tvåmålsskytt när Hammarby vände och vann mot Halmstad i spanska Salou.

Hammarby och Halmstad möttes i en träningsmatch i soliga Salou.

I den sjunde minuten tog Halmstad ledningen genom Tveter till 1-0. Den första kvarten var det lite bättre spel från HBK:s håll, även om Bajen stundtals blixtrade till.

Persson hade ett fint läge för Hammarby efter tjugo minuer, men skottet gick tätt utanför. Därefter var det mycket Hammarby, och till slut fick Rennie hål på Halmstad efter en hörna till 1-1.

Inte långt därefter, i den 36:e minuten, satte Måns Söderqvist 2-1 för Hammarby och det skulle komma mer från honom. Bara minuten senare satte han även 3-1.

I andra halvlek utökade Erik Israelsson till 4-1 efter fint spel från Hammarbys sida. Det blev också matchens slutresultat.