Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Solheim - Bajens store spexare: "Finns utrymme för att vara rolig"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Han kör minimotorcykel på träningsanläggningen.
Och han sms:ar Lars Lagerbäck för att fråga om han kommer med i landslaget.
Möt Hammarbys store spexare: Mats Solheim.

Hammarbys norrman Mats Solheim har utvecklats till en riktig publikfavorit i Bajen. Bland annat skapade ytterbacken stora rubriker då han efter derbysegern mot Djurgården drog på sig en spök-mask retade och upp rivalens supportrar ytterligare.

TV4 har träffat Bajens store skämtare – som bland annat kör minimotorcykel på träningsanläggningen.

- Om jag inte skulle få vara mig själv så tror jag inte att jag skulle kunna hålla på med fotboll. Jag är jätteseriös när jag tränar och spelar matcher och allt runt det här. Vila, mat och sådana saker. Så jag tycker ändå att det finns utrymme för lite skämt och att vara rolig då, säger Solheim.

Mats Solheim har också skickat sms till förbundskaptenen för det norska landslaget, Lars Lagerbäck, och frågat om han planerade att ta ut honom till truppen. Annars hägrade sponsorgolfen med Hammarby.

- Jag tror att han fattar om man skriver så, så är det med glimten i ögat. Jag hoppas att han kan ta det som något roligt. Jag är en seriös fotbollsspelare också. Jag tror inte att jag höjt mina aktier i landslaget. Vi får se, säger han och skrattar.

Tränaren Jakob Michelsen:

- En av sakerna jag gillar med honom är att han kan skifta mellan att vara väldigt seriös som spelare och sedan vara väldigt rolig utanför – utan att skada seriositeten. Skämten han drar är roliga. Jag tror att han är bra för gruppen.

Se hela reportaget med Solheim i klippet.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-09-24 kl 11:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons