TV: Spelartumult och två röda kort när Dalkurd förlorade på straffar mot irländskt motstånd

Nästan ett komiskt självmål och spelartumult efter ett par fula tacklingar.
Så mycket mer hände inte när Dalkurd mötte Shamrock Rovers (0-0, förlust 5-6 efter straffar)

Se storbråket mellan Dalkurd och Shamrock i spelaren ovan.

Dalkurd gjorde sin försäsongs andra match, detta mot irländska Shamrock Rovers. I en spelmässigt lugn första halvlek var det dock ett par saker som stack ut.

Först höll Shamrock Rovers på att göra ett självmål efter hemåtpass. Backen passade bollen mot målvakten, bollen studsade över foten, men rann utanför mål.

I slutet av halvleken var det irritation på planen, följt av ett par fulare tacklingar, vilket mynnade ut i ett större gruff. Det blev varsitt rött till bägge lagen, ett till Kebba Ceesay och ett till David McAllister.

Bägge lagen gick därmed ut i andra halvlek med en match mindre var. Det blev fortsatt lågt tempo och få klara målchanser. Under hela matchen hade Shamrock Rovers endast tre avslut och Dalkurd fem.

En av få positiva delar var när Dalkurds provspelare Kristijan Miljevic fick en halvtimmes chans att imponera och han var nära att sent assistera segermålet. Däremot använde laget inget av sina senaste nyförvärv, Ferhad Ayaz som var på bänken och Younes Bnou Marzouk.

Eftersom matcherna i Atlantic Cup inte får sluta oavgjort så blev det staffläggning, där Shamrock Rovers satte sex av åtta straffar och Dalkurd bara satte fem.

Dalkurd: Demircan – DeJohn, Ceesay (utvisad 45'), Jasarevic – Rashidi, Amin, Ahmed (87'), Moenza – Sugita (61'), Pllana (78'), Lawan (61').

Inhoppare: Milijevic (61'), Stadler (61'), Awad (78'), Randelovic (87').

Publicerad 2018-01-30 kl 23:13