Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
27v

TV: "Sprudlande" Olsson hyllas av Axén - "Jag känner mig friare"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Alexander Axén var imponerad av Kristoffer Olsson efter ännu en fin insats.
Och mittfältaren känner själv att han har fått ett lyft.
- Jag känner mig lite friare och då är det lättare att prestera också som fotbollsspelare, säger Olsson till C More.

AIK spelade 0-0 borta mot Elfsborg. Efter matchen fick Kristoffer Olsson stort beröm, både från experthåll och även av sin tränare Rikard Norling.

- Det känns bra den här säsongen. Det känns som att jag tagit steg och utvecklats, generellt sätt. Jag har blivit mer jämn i min nivå. I dag gör jag ingen toppenmatch. Men förut när jag kanske inte gjorde någon jättebra match så var jag jättedålig istället. Man blir lite mer mogen och lär sig ta beslut och så, och höjt lägstanivån, säger Olsson själv till C More.

C Mores Alexander Axén var imponerad av en ny stark insats av AIK-mittfältaren.

- Att du inte tycker att du var bra i dag, då blir jag avundsjuk om det finns mer. Du var jättebra i dag igen, säger Axén.

- Det jag känner är den stora skillnaden är att du är lite friare i dag än du var förra året då du hade den balanserande rollen kontra nu. Det är ingen fråga egentligen, att jag tycker att du är skitbra. Men att du rör dig hela tiden, det sprudlar om dig. För mig är det som att du är i toppform.

Olsson svarar på Axéns beröm:

- Det är kul att höra. Det känns väldigt bra. Sedan har det mycket att göra med om man gör det där målet så står man här och är jätteglad och jättenöjd och så. Men det är klart att jag känner mig friare när man spelar lite offensivare. Adu har ju hjälpt mig där, att han har den rollen som jag hade förra året. Då känner man dels att man behöver bidra mer offensivt och även att man kan släppa på tyglarna lite defensivt. Det är klart att jag känner mig lite friare och då är det lättare att prestera också som fotbollsspelare.

Publicerad 2018-05-06 kl 20:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons