Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
43v

TV: Storslam för Östersund på Idrottsgalan - tog hem dubbla priser

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses en tv-intervju med Ken Sema.

Graham Potter har gjort underverk med Östersund.
På måndagen utsågs engelsmannen till ”Årets ledare” på Idrottsgalan.
Dessutom fick Östersund priset som för "Årets prestation".

För andra året i rad vann Graham Potter i fjol priset som årets främste tränare i allsvenskan på galan Allsvenskans Stora Pris. Östersunds-tränaren har hyllats unisonts för sina insatser med Jämtlands-klubben – och på måndagen mottog 42-åringen ytterligare ett pris att ställa i samlingen.

Under Idrottsgalan i Globen på måndagen utsågs han nämligen till ”Årets ledare”.

- Att få det här priset är en stor ära för mig. Jag vill tacka alla inom svensk fotboll. Alla i ÖFK, alla spelare, ledare och supportrar. Självklart också min underbara min familj. Utan dem skulle jag inte vara någonting, säger Potter i SVT:s sändning.

Potter var inte på plats i Globen utan fanns med via länk. I stället var klubbens ordförande, Daniel Kindberg, på plats.

- Graham är en fantastisk make, far, vän. Det är fantastiska med Grahams ledarskap är att han gör alla oss andra bättre i vardagen, säger Kindberg.

Lite senare under kvällen fick även Östersund priset för "Årets prestation" i kamp med Sarah Sjöström, Tove Alexandersson och Victor Öhling Norberg, framför allt för sina insatser i Europa League.

- Det har varit ett otroligt år för hela Östersund. Med både att vi vann svenska cupen och att vi gått långt i Europa League. Och resan är inte slut än. Det är en stor ära att ta emot det här priset, verkligen, säger Ken Sema.

Publicerad 2018-01-15 kl 22:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons