TV: Stuhr Ellegaard med kandidat till årets räddning: ”Vet inte om den är inne eller inte”

Jamie Hopcutt trodde att han hade gjort 1-0 för Östersund hemma mot Elfsborg.
Men Kevin Stuhr Ellegaard reagerade blixtsnabbt och räddade Boråslaget från ett tidigt baklängesmål.
- Det enda jag gör är att försöka reagera så snabbt som möjligt, säger målvakten till C More.

Se Stuhr Ellegaards räddning i spelaren ovan.

I mitten av första halvlek svarade Elfsborgs Kevin Stuhr Ellegaard för en jätteräddning borta mot Östersund. Tom Pettersson fick träff med pannan och tillslut hamnade bollen fram Jamie Hopcutts fötter.

Engelsmannen testade avslut från bara ett par meter men Stuhr Ellegaard reagerade snabbt och hindrade ÖFK från att ta ledningen.

Efter målet försökte ändå hemmalaget från Jämtland få det till mål, något som inte reprisbilderna kunde bekräfta.

- Det enda jag gör är att försöka reagera så snabbt som möjligt. Jag vet inte om den är inne eller inte, säger Stuhr Ellegaard till C More.

ÖFK-anfallaren Hopcutt var däremot säker på att bollen var inne.

- Det var ett klart mål men man får passa sig för vad man säger så jag är tyst, säger han.

Senare i halvleken kunde Hopcutt ändå revanschera sig och sätta dit 1-0 för ÖFK, vilket också är ställningen efter en spelad halvlek mellan lagen.

Publicerad 2018-07-28 kl 17:05