TV: Sundsvall och Hammarby kryssade

Gif Sundsvall spelade 0-0 mot Hammarby hemma på Norrporten Arena under måndagen.

Inledningen av matchen var händelsefattig, men i slutminuterna av den första halvleken skapade Hammarby två heta lägen. Först sköt Kennedy Bakircioglu en frispark som Sundsvalls målvakt Tommy Naurin räddade högt uppe vid ena hörnet. Kort därefter touchade Naurin upp ett skott från Arnor Smarason i ribban och ut.

I inledningen av den andra halvleken fick Pa Dibba, som enligt en "gentlemans agreement"-överenskommelse mellan klubbarna egentligen inte skulle ha spelat, gult kort efter att ha stämplat sin förre lagkamrat Tommy Naurin. Domare Kristoffer Karlsson såg dock ut att överväga att ge Bajen-anfallaren rött kort.

Med 20 minuter kvar att spela sköt Kennedy Bakircioglu en frispark tätt utanför ena stolpen.

Matchen slutade 0-0.

Gif Sundsvalls startelva: Tommy Naurin - Eric Larsson, Marcus Danielson, Robin Tranberg, Dennis Olsson - Robbin Sellin, Smajl Suljevic, Mauricio Albornoz, Erik Granat - Johan Eklund, Stefan Silva

Hammarbys startelva: Ögmundur Kristinsson - Birkir Mar Saevarsson, Joseph Aidoo, David Boo Wiklander, Mats Solheim - Arnor Smarason, Johan Persson, Kennedy Bakircioglu, Philip Haglund - Erik Israelsson, Pa Amat Dibba