TV: Superinhopp av Eklund räddade Sundsvall-poäng

Johan Eklunds superinhopp räddade Sundsvall-poäng efter en galen målfest i Örebro. Matchen slutade oavgjort på Behrn Arena, 3-3.

Det var en galen målfest i Örebro där Sundsvall chockstartade med att ta ledningen i den sjunde matchminuten via en skarv från Peter Wilson.

Det var ett högt tempo och i den 26:e matchminuten kvitterade Michael Omoh för Örebro. Det efter ett snyggt väggspel mellan Nahir Besara och Michael Omoh. Skottet touchade en Sundsvallspelare in i mål.

Besara briljerade i matchen och gav Örebro ledningen bara sex minuter efter kvitteringen. Besara har gjort mål i tre matcher i rad.

I början av andra halvlek kapar Sundsvalls-målvakten Tommy Naurin Victor Sköld och Örebro fick en straff som Martin Broberg satte säkert högt i vänstra hörnet.

Bortalaget bytte in Johan Eklund. Sundsvall-spelaren hann spela 22 sekunder innan han reducerade till 3-2. Inhopparen satte pannan till och nickade in bollen via en hörna.

Det var inte slut där. I slutskedet av matchen fick även Sundsvall en straff. Det efter att Michael Almebäck knuffat Eklund i obalans som trillade över ÖSK-målvakten.

Lars Krogh Gerson tog hand om straffen och satte den högt i ÖSK-målvakten Oscar Janssons vänstra hörn.

En händelserik match på Behrn Arena som slutade 3-3. Viktig poäng för Sundsvall som nu har fem poäng ner till Helsingborg och kvalstrecket.