POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Therns skämtsamma sågning av bollarna och underlaget: "Sketet konstgräs"

Foto: C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Simon Thern missade chansen att bli målskytt.
Efter 1-0 mot Sirius sågade han de nya bollarna – och underlaget.
- När vi kan få lite fart på riktigt gräs och inte sånt här sketet konstgräs så ska det nog kunna gå ännu fortare, säger han skämtsamt efter matchen.

Simon Thern hade flera bra möjligheter att hitta nätat för AIK i fredagens träningsmatch mot Sirius. Lånet från Heerenven hade dock inte den riktiga skärpan i avslutningarna och lämnade planen mållös.

- Några chanser kom man till, kanske borde jag gjort mål, framför allt på den sista där jag skulle skjutit högt. Jag missade han som ställt sig på mållinjen. Det känns skönt att i alla fall komma till lägen och förhoppningsvis kommer bollarna snart trilla in, säger han efter matchen.

AIK hade svårt att få till spelet i den första halvleken och precis som tränaren Rikard Norling var Thern inne på att förutsättningarna inte var de bästa.

- Nu ska man aldrig klaga på underlag… men bollen går oerhört långsamt här och bollarna som vi har, de nya Select-bollarna, de rullar inte så bra. Det flyter inte. När vi kan få lite fart på riktigt gräs och inte såndant här sketet konstgräs så ska det nog kunna gå ännu fortare.

Se hela intervjun med Thern i klippet!

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-17 kl 19:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå