TV: Trelleborg skrällde mot Peking när Larsson såg rött

Trelleborg skrällde borta mot Norrköping och vann med 2-1.
Dessutom drog hemmalagets Jordan Larsson på sig ett rött kort.

Norrköping tog emot Trelleborg hemma på Östgötaporten. Kalle Holmberg fanns tillbaka i hemmalagets startelva och Trelleborg ställde upp med en 4-5-1-uppställning utan assisterande tränare Magnus Andersson i startelvan.

Första halvlek bjöd inte på speciellt mycket men i andra halvlek exploderade matchen. Först tog Trelleborg ledningen på hörna. En kalldusch för Peking, men det var inte slut där.

Efter att Jordan Larsson tappat bollen blev han frustrerad och sparkade till en motståndarspelare vilket resulterade i rött kort. Och i anfallet efter utökade Trelleborg dessutom sin ledning. Deniz Hummet fick bollen utanför straffområdet och placerade in 2-0 för TFF. Anfallarens andra mål för säsongen.

Norrköping kunde dock komma igen. Direkt på avpsark reducerade förra årets skyttekung Kalle Holmberg. Arnor Sigurdsson tog sig runt på vänsterkanten och spelade in bollen till Holmberg som satte dit 1-2 i öppet mål.

Trots att hemmalaget avslutade med en man mindre tryckte de på men kunde inte få till en kvittering. Därmed inkasserade Norrköping sin andra förlust för säsopngen.

- Det är inte tillräckligt bra helt enkelt, sa Norrköpings tränare Jens Gustafsson till C More efter matchen.

Segern var dessutom Trelleborgs första i årets allsvenska.

Startelvor

Norrköping: Pettersson – Dagerstål, Johansson, Fjoluson – Wahlqvist, Smith, Thern, Thorarinsson – Jakobsen, Holmberg, Larsson

Trelleborg: Johansson – Nielen, Hadzikadunic, Blomqvist, Tideman – Hörberg, Olsson, Nilsson, Andersson, Hummet - Karlsson