STREAMA PÅ MÅNDAG
IK Sirius - Halmstads BK
IK Sirius
Halmstads BK

När allsvenskan tog VM-uppehåll för en dryg månad sedan parkerade Sirius på sista plats i tabellen med blott fem poäng på elva omgångar. I kvällens möte med Gif Sundsvall fick man dock en bra start när man tog ledningen i matchens 27:e minut genom ett fint skott av Shkodran Maholli.

Bara drygt fem minuter senare skulle Sundsvall kvittera då man fick straff efter att bollen tagit på Moses Ogbus hand. Romain Gall satte straffen i mål, och firade med att hyscha Sirius-fansen.

I den andra halvleken skulle Sundsvall också sätta 2-1 genom Linus Hallenius från nära håll, framspelad av Romain Gall.

I minut 77 skulle Sundsvall även sätta 3-1 genom Maic Sema, ett resultat som stod sig matchen ut från nionde till sjätte plats i tabellen.

Se Hallenius 2-1-mål i spelaren.

Sirius: Fegrouch - Larson, Eiswohld, Björkström, Kindlund - Lundholm, Arvidsson, Holmquist Vecchia - Haglund, Ogbu, Maholli.

Sundsvall: Eskelinen - Olsson, Myrestam, Björkander - Ciercoles Sagra, Batanero Puigbó, Hellenius, Moros Gracia - Tamimi, Sema, Gall.

-
-
Publicerad 2018-07-03 kl 20:49

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.