TV: Ungt AIK föll mot danska serieledaren Midtjylland - trots Salétros fina fullträff

AIK ledde i paus med 1-0 efter ett fantastiskt mål av Anton Salétros.
Det för dagen unga laget orkade dock inte hela matchen och Midtjylland vann med 3-1, efter att ha gjort samtliga mål sista kvarten.

Se Salétros mål i spelaren.

Det för dagen unga AIK-laget stod upp bra mot det betydligt mer namnkunniga Midtjylland - serieledare i danska ligan - under den första halvleken. Tio minuter före paus skulle laget också något överraskande ta ledningen.

Anton Salétros fick en fin passning av Albin Linnér och lurade bort Tim Sparv med en läcker snurrfint. Mittfältaren avslutade sedan hårt och distinkt i nättaket från nära håll, otagbart från Hansen i Midtjyllands mål.

1-0 stod sig också till pausvilan.

Midtjylland inledde den andra halvleken på ett fint sätt och skapade också flera farligheter. Bäst läge fick Mikkel Duelund som knappa tre minuter in fick ett jätteläge att kvittera. Samuel Brolin i AIK-målet stod dock för en fin räddning.

Midtjylland var klart bättre och det unga AIK-laget orkade till slut inte stå emot. 1-1 kom med dryga kvarter kvar efter slarv i AIK-försvaret. 2-1 kom bara minuter efter när Midtjylland-backen Erik Sviatchenko nickade in bollen.

Bara minuten före full tid kom också 3-1 för danskarna när Mikkel Duelund tryckte in bollen via försvarare.

Midtjylland: Hansen - Hansen, Korcsmar, Sviatchenko - Dohr, Poulsen, Sparv, Poulsen - Wikheim, Onuachu, Duelund

AIK: Brolin - Nyholm, Lagerbielke, Johansson - Antonson, Morfelt, Hussein, Saletros, Linnér - Mushitu, Larsson