Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Union Berlin: "De skulle inte låtit det hända"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Kaos utbröt på Tele2 Arena redan innan matchen mellan Djurgården och Union Berlin hade börjat. Orsaken ska ha varit en banderoll med Union Berlins stora rival ”FC Dynamo Berlin” på Djurgårdsläktaren.
– De skulle inte ha låtit det hända. Man måste ha goda kunskaper om lagen, säger Union Berlins presschef Christian Arbeit till TV 4 Sport.

Matchen startade efter att supportrarna lugnat ned sig, men i den andra halvleken blev det åter oroligheter inne på arenan och domaren Jonas Eriksson valde att avbryta matchen.
– Om säkerhetsanställda på Tele2 Arena hade hittat banderollen och fortsätt innebörden så hade de kunnat ta den i beslag och då hade den aldrig visats, fortsätter presschefen.

Efter matchen avbröts jobbade polisen och matchfunktionärer med att få ut supportrarna från arenan på bästa sätt.
– Vi har försökt att hjälpa åt, tillsammans med polisen, att få ut supportrarna på rätt håll så de inte ska mötas utanför, så det finns en planering på det, säger Riedel till fotbollskanalen.se.

Oroligheterna fortsatte sedan utanför arenan. Tre poliser ska ha skadats utanför arenan och en tysk supporter inne på arenan.

Publicerad 2014-01-25 kl 20:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons