Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
49v

TV: Uppsnack: "Eufori om Djurgården vinner"

Foto: Bildbyrån/C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

Djurgården siktar på att säkra en plats i Europa till nästa säsong.
I den sista allsvenska omgången ställs de mot Kalmar på bortaplan.
- Tredjeplatsen är naturligtvis otroligt viktig för Djurgården med tanke på vilka spelare man har tagit hem, säger C Mores expert Jon Persson.

Förutsättningarna inför den sista omgången i allsvenskan är enkla: vid seger mot Kalmar säkrar Djurgården en plats i Europa League-kvalet nästa sommar. Blåränderna står efter 29 omgångar på 50 inspelade poäng, med både Häcken och Östersund strax efter på 49.

- Tredjeplatsen garanterar Europa-spel och är naturligtvis otroligt viktig för Djurgården. Med tanke på vilka spelare man har tagit hem och den satsning som man gjort så vore ju en Europa-plats ett rimligt mål, säger Jon Persson.

- Men Kalmar på bortaplan, det är inte bara att åka dit och hämta tre poäng. Är det något vi vet om Kalmar så är det att de alltid kommer till match med en fin karaktär. Det blir en värdemätare för Djurgården och tar man de där tre poängen så blir det ju någon form av eufori.

Se Uppsnack i spelaren ovan. Matchen mellan Kalmar och Djurgården ser du i C More Sport och streamat på C More i morgon klockan 15.00.

Publicerad 2017-11-05 kl 12:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons