POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Uppsnack inför Sirius - Hammarby: "Michelsen har fått bra kontroll på laget"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Leo Bengtsson fick chansen från start mot Malmö FF.
I ”Uppsnack allsvenskan” berömmer han den nye tränaren Jakob Michelsen.
- Jag tycker att han har fått riktigt bra kontroll på det här laget, säger han i programmet.

Hammarby lyckades sno en poäng av den regerande mästaren Malmö FF på Tele2 Arena. Bajen-talangen Leo Bengtsson fick chansen från start i Jakob Michelsens elva för första gången den här allsvenska säsongen.

- Det var en fantastisk känsla. Det har varit en dröm sen jag var liten att få spela för Sveriges bästa publik, säger han i ”Uppsnack allsvenskan” inför mötet med Sirius.

Enligt Bengtsson har Michelsen fått ordning på lagets defensiv, vilket gett en trygghet.

- Jag tycker att han(Michelsen) har fått väldigt bra ordning på defensiven och han har fått alla att förstå vad de ska göra på plan. Även de som sitter på bänken när de kommer in. Så jag tycker att han har fått riktigt bra kontroll på det här laget så det känns riktigt bra.

Sirius tog en poäng av Östersund på bortaplan senast. Dessförinnan körde man över Elfsborg på hemmaplan med hela 4-1. Försvararen Daniel Jarl vill att laget fortsätter att spela offensivt hemma på Studenternas.

- Mot Hammarby ska vi spela vårt eget spel, spela den fotboll som vi kan och vill göra, samtidigt så måste vi vinna dueller och närkampsspelet och visa att det är vår hemmaplan. Vad jag har hört så blir planen bättre och bättre hela tiden i och med vädret så det ska nog gå att spela en fin fotboll på söndag."

 Se ”Uppsnack allsvenskan" i spelaren.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-21 kl 09:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå