Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Vackert lobbmål avgjorde för Falkenberg mot Örebro

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Örebro SK har det fortsatt tungt i allsvenskan.
Bara en poäng på de tre första matcherna.
- Folk tror att vi är så jävla bra, men det här kommer att ta tid, sade Alexander Axén efter 0—2 mot Falkenberg.

Örebro var höstens succélag och har dessutom tagit sig till final i svenska cupen. Men årets allsvenska har inte börjat bra. Tränaren Alexander Axén var missnöjd med det mesta efter 0-2 mot Falkenberg.

- Vi var inte trea, fyra eller femma i duellerna. Vi var nog sexa eller sjua. De kör över oss fullständigt. Vi fick inget fast grepp om någonting. När vi väl fick chanserna spelade vi mer i sidled än i djupled.

Falkenberg hade inte ens gjort något mål på sina två första matcher. Mot Örebro kom två. Först när Adam Eriksson rusade fram och sköt in en retur från nära håll i mitten av första halvlek. Sedan när Johannes Vall pricksköt från långt håll i 92:a minuten. Det innebar första trepoängaren för hallänningarna.

Raseriutbrottet hjälpte inte
Alexander Axén försökte förändra matchbilden. Både inne i omklädningsrummet och ute vid sidlinjen.

- Vi har gjort så i varje match nu att det har varit raseriutbrott i halvtid, men vi kan inte hålla på så. Vi måste vara klara på vad vi ska göra direkt från början. Det här håller inte, sade han.

Efter tre matcher på sju dagar dröjer det nu en hel vecka till nästa match. På söndag spelar Falkenberg borta mot Åtvidaberg. Dagen efter hemmaspelar Örebro mot Gif Sundsvall.

- Nu är det slut på raseriutbrotten. Till slut kommer spelarna inte lyssna på det. Nu gäller det för dem att göra som de ska. Vi måste tillbaka till grunderna, samla ihop oss. Vi har kommit snett in i det. Därför ska det bli skönt med en veckas matchledigt, sade Axén.

Tunn trupp som behöver vila
Axén håller inte med kritiker och experter som har nämnt Örebro som en potentiell toppkandidat i år.

- Jag har sagt att det kommer att ta sin tid det här. Vi håller på att bygga fortfarande. Vi startade med tre nya spelare mot Falkenberg och de har inte riktigt kommit in i sättet vi spelar. Det är sådant som tar tid. Men man kan alltid begära att vi ska fajtas. Det gör vi inte. Och det gillar jag inte.

Publicerad 2015-04-12 kl 18:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons