TV: Vad hände, Gais? Tappad ledning och kontraktet i fara igen

GAIS-TRELLEBORG 1-3
27' Lindberg, 78' Haynes, 84' Haynes, 92' Andersson

Johan Lindbergs mål för Gais hemma mot Trelleborg i den första halvleken kunde ha blivit riktigt betydelsefullt. Hade resultatet stått sig matchen ut hade göteborgarna säkrat kontraktet.

Det såg ljust ut för de grönsvarta ända till matchens slutskede när Fredrik Lundgren kapade en fri Trelleborgsanfallare. Domaren visade ut Lundgren och dömde först straff till Trelleborg men ändrade sig efter att ha granskad gräsmattan där det gick att se att tacklingen kom utanför straffområdet.

Det verkade inte beröra gästerna som såg till att göra mål ändå. Frisparken fastnade i muren och där snappade Kristian Haynes upp bollen och satte 1-1. Bara några minuter senare slog Haynes till igen med ett starkt avslut som Dime Jankulovski inte förmådde stoppa.

Ett decimerat Gais flyttade fram för att kvittera, men då svarade Trelleborg med att sätta 3-1 på en kontring och stänga matchen totalt.

Publicerad 2010-10-30 kl 18:25