POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Vaiho om chanserna till speltid: "Isaksson är Isaksson"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Tommi Vaiho blev matchvinnare för Djurgården med två räddningar i straffavgörandet mot Ålborg. Målvakten är medveten om att speltiden kommer bli knapp med Andreas Isaksson framför sig.
- Jag får gnugga på. När man får sin chans så får man den och då får man se till att ta den, säger Vaiho.

Tommi Vaiho fick vakta målet i Djurgårdens avslutande match i Atlantic Cup mot Ålborg. Och 28-åringen blev också matchvinnare när han knep två av tre straffar han fick mot sig i straffläggningen som följde den mållösa matchen.

- Det är roligt att få göra två räddningar på straffar. Och att vi avslutar med vinst som vi får göra på lägret det är skönt, säger Vaiho.

Vaiho har sylvass konkurrens i Djurgården i form av den förre landslagsmålvakten Andreas Isaksson. 28-åringen var glad över att få speltid mot Ålborg och vet att chanserna under säsongen kommer att vara få. Men Vaiho njuter ändå av situationen.

- Det är fantastiskt att få träna med honom. Det är riktigt bra människa och en riktigt bra målvakt och man utvecklas själv varje dag. Man måste jobba hårdare och hårdare varje dag. Då kan man inte bara sitta där utan då måste man jobba för det.

Vad tror du om chanserna till speltid i år?
- Isaksson är Isaksson och han har gjort det hur bra som helst nu och det är en fantastisk målvakt. Så jag får gnugga på. När man får sin chans så får man den och då får man se till att ta den.

Se intervjun med Vaiho i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-06 kl 23:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå