POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Tvekar om framtiden: "Kan tänka mig stanna"

Erik Sundins kontrakt med Helsingborg går ut och anfallaren placeras i AIK. Men nu öppnar Sundin för att förlänga med HIF.

— Även om jag och min familj en dag kommer att flytta tillbaka till Stockholm kan jag tänka mig att fortsätta i HIF, säger Erik Sundin till Helsingborgs Dagblad.

Efter tre år i Helsingborg gör nu Erik Sundin sin sista säsong - så har det åtminstone sett ut. Inga förhandlingar om ett nytt kontrakt har påbörjats, och enligt uppgifter har Sundin börjat prata med AIK om en övergång. Stockholmaren Sundin tittar också på hus i huvudstaden.  

— Men det är mest för framtiden.

— Den stämning som just nu finns i vår trupp är bland det bästa jag upplevt i något av de lag jag spelat i, säger Sundin.

Ikväll möter hans lag Elfsborg. Med åtta poängs serieledning har HIF råd att förlora och Sundin känner ingen press alls.

— Det behöver jag inte. All press ligger ju på Elfsborg. Vi har ju råd att förlora, vilket inte Elfsborg har. Men självklart går vi in för att vinna, även om det inte skulle kännas helt fel att återvända från Borås med en poäng i bagaget.

Publicerad 2011-09-21 kl 07:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå