Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tyst kring Ekstrand - blir kvar i HIF?

Udinese sägs vara intresserat av att värva Helsingborgs Joel Ekstrand. Men tystnaden är total från den italienska klubben.

- Jag har sagt till min agent att han ska höra av sig först när det finns något konkret att ta ställning till. Eftersom jag ännu inte hört av honom känns det som att det inte bränns det minsta, säger Ekstrand till Helsingborgs Dagblad.

Helsingborg och Udinese har förhandlat om en övergång men sedan en tid tillbaka har inte italienarna hört av sig och nu börjar också Helsingborg tvivla på att det blir en övergång för Ekstrand.
- Det är i och för sig inte onormalt men för min del tycker jag att vi börjar nå vägens ände, säger klubbdirektören Paul Myllenberg till tidningen.

- Vi har inte några planer på att ärendet ska dras i långbänk. Det är viktigt att vi inte har några orosmoment och störningar när det är dags att börja fokusera på att få ihop laget till säsongen 2011,

Helsingborgs Dagblad skriver att enligt italienska källor är inte Helsingborg och Udinese överens om på vilket sätt övergången ska betalas. Udinese vill ha en trappstegsmodell, medan Helsingborg vill ha alla pengar på en gång och den summnan uppges vara två miljoner Euro.

- Jag vill inte gå in på några detaljer kring övergångssumman, däremot har vi som sagt varit väldigt tydliga angående betalningsvillkoren med tanke på våra tidigare erfarenheter, säger Myllenberg.

Ekstrand tar det hela med ro och en flytt till Italien och Udinese som en bonus - något han inte räknat med ska bli av.
- Jag är faktiskt helt inställd på att börja träna med Helsingborg. Ärligt talat vet jag inte mer om Udinesegrejen än det jag läst i tidningarna. Det har också gjort att jag inte tänker speciellt mycket på saken.

Publicerad 2010-12-24 kl 12:42
Annons
Annons
Annons