Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

U21-förbundskaptenen ger Lustig råd inför klubbval

GIF Sundsvalls Mikael Lustig är het på transfermarknaden. U21-landslagets förbundskapten Jörgen Lennartsson ger goda råd inför klubbvalet han står inför.

- Det är två saker man ska tänka på. Att man blir proffs vid rätt tillfälle, då man känner sig redo, och att man kommer till rätt förening, som söker en spelare med de egenskaper man har, säger Lennartsson till Dagbladet.

Lustig har fått en veckas ledigt av Sundsvall som idag kör igång träningen inför höstsäsongen. Anledningen är att försvararen varit med U21-landslaget på fyrnationsturneringen i Skåne där han stod för fina insatser, främst mot Frankrike. Han krönte då även sin insats genom att göra Sveriges enda mål i turneringen.

- ''Micke'' var fantastiskt bra mot Frankrike. Det var hans bästa landskamp hittills. Han var strålande bra i försvarsspelet och visade även bra kvalité i anfallsspelet, berömmer förbundskaptenen.

Flera klubbar visar nu intresse för Lustig som dock försöker ligga lågt med en eventuell flytt.
- Jag försöker koncentrera mig på spelet på plan. Men det är klart att det finns där i bakhuvudet att det sitter flera scouter på läktaren.

Publicerad 2008-06-02 kl 18:49
Annons
Annons
Annons