POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

U21-stjärnan ser ut bli kvar i allsvenskan

Halmstads finske U21-stjärna är inställd på en flytt till holländska Groningen. Men HBK ser inte ut vilja sälja sin mittfältare.

- Vi har haft förhandlingar. Groningen var här och kollade på matchen i måndags och efter det satt vi och pratade. Men vi har beslutat att vi inte vill släppa Tim Sparv än, säger Halmstads ordförande Ingemar Broström till FotbollsExpressen.se

Holländska Groningen har nu en längre tid jagat HBK:s mittfätare Tim Sparv, vars kontrakt löper ut efter säsongen. Så sent som i måndags fanns holländarna på plats för att specialstudera 22-åringen, samtidigt som de passade på att diskutera en affär med Bollklubben.
- I första hand är det inte en fråga om priset. Vi känner att vi vill ha en annan mittfältare innan vi säljer Tim Sparv, säger ordförande Ingemar Broström.

Halmstad har redan tappat två centrala mittfältare i sommar i form av Andreas Johansson (Bochum) och Sebastian Johansson (Örgryte på lån). Trots HBK:s avisering om att de vill behålla sin mittfältare tror Tim Sparv ändå på en flytt.
- Jag tror inte det är slut på den här karusellen än. Jag tror att det kan hända någonting de närmaste dagarna ändå. Det stämmer att Groningen pratade med Halmstad i måndags, men de har pratat i dag också (läs onsdag).

Publicerad 2009-07-30 kl 09:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå