Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Uppgifter: AIK ger upp Haksabanovic-värvning

Foto: Bildbyrån

AIK har tidigare uppgetts vilja värva Sead Haksabanovic.
Nu rapporterar Aftonbladet att förhandlingarna har strandat. 

AIK har under senaste tiden rapporterats vara nära en värvning av förre HBK-talangen Sead Haksabanovic, numera utlånad från West Ham till Malaga i spanska andraligan. Fotbollskanalen hade i veckan uppgifter om att Stockholmsklubben närmar sig en värvning, men nu verkar vinden ha vänt. 

Aftonbladet rapporterar att AIK inte har lyckats komma överens med West Ham om ett låneavtal med köpoption. Tidningen skriver att West Ham vill att AIK betalar en stor del av mittfältarens höga lön eller att AIK betalar tillbaka en del pengar av pengarna som West Ham köpte Haksabanovic för från HBK, det vill säga drygt 30 miljoner kronor. Det är däremot något som Stockholmsklubben inte är överens om. 

Tidningen uppger även att ytterligare en alsvensk klubb ska ha varit intresserat av Haksabanovic, men att förhandlingarna även för den klubben gått i stå med West Ham. 

19-årige Haksabanovic slog igenom stort 2017 i allsvenskan för Halmstads BK och skrev i augusti samma år på för engelska West Ham. Väl på plats i London blev dock speltiden sparsam och i somras lånades han därför ut till spanska Malaga i andradivisionen. Men även där har Haksabanovic haft svårt att nypa en plats och innevarande säsong har det bara blivit två matcher.

Publicerad 2019-01-11 kl 11:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons