Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
29v

Uppgifter: AIK och Djurgården vill värva Johansson

Foto: Bildbyrån

Under fredagen kom uppgifter om att Erik Johansson vill lämna FC Köpenhamn. 
Och nu skriver Expressen att både AIK och Djurgården är intresserade av att värva mittbacken.

Under fredagen kom uppgifter om att Erik Johansson vill lämna sin danska klubb FC Köpenhamn. Enligt danska BT vill svensken flytta hem till Sverige för att komma närmare sin blivande fru, tv-profilen Carina Berg, som arbetar i Sverige.

För ett år sedan förlängde Johansson sitt kontrakt med den danska klubben till 2021 och blev då den bäst betalde spelaren i klubben med 450 000 danska kronor i månadslön. Enligt BT diskuterar nu svensken en ekonomisk lösning med FCK för att kunna lämna klubben i förtid. Men det blir ingen billig lösning för Johansson som enligt tidningen kan komma att behöva betala ett tvåsiffrigt miljonbelopp för att lämna klubben innan hans kontrakt går ut.

I samband med FC Köpenhamns match mot Århus uttalade sig klubbens tränare Ståle Solbakken.  

- Inom loppet av tre-fyra dagar kommer det en riktigt tråkig nyhet om spelare i FCK. Jag hoppas att vi därefter kan presentera en positiv nyhet, men vi har verkligen mycket att kämpa med utanför planen som inte har kommit fram, men som nu kommer fram, sa tränaren enligt danska BT.

Under lördagen kommer ytterligare uppgifter som stärker att svensken är på väg bort. Enligt Expressen ska både AIK och Djurgården nu vara intresserade av den svenska mittbacken.

Publicerad 2018-05-26 kl 10:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons