POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Almebäcks ersättare klar för ÖSK

Enligt uppgifter på Island har Örebro gjort klart med en ny mittback. Aaron Eid Sigurbjörnsson ser ut att bli Michael Almebäcks ersättare.

Efter en krisartad spelmässig period - där framförallt - defensiven inte fungerat har ÖSK letat efter en ersättare till stjärnan Michael Almebäck. Nu ser isländske Aaron Eid Sigurbjörnsson ut att vara klar.

Tidigare rapporterades det att isländska klubben IBV Vestmannaeyjar gjort avslag på ÖSK:s första bud - men nu ser parterna ut att ha nått fram till varandra och en uppgörelse och Sigurbjörnsson ser därmed ut att hamna i Örebro.

- Vi kommer att offentliggöra när vi har nya spelare klara men där är vi inte ännu. Vi hoppas kunna hitta lösningar på försvarspositionen inom ett par dagar. Vi tittar även på alternativ till anfallssidan, Örebros sportchef Lennart Sjögren till NA.

Nu är handar det om detaljer i 21-årige Sigurbjörnssons kontrakt.
Han anses vara en av de bästa försvararna i den isländska ligan. Sigurbjörnsson har sammanlagt spelat 52 matcher för IBV Vestmannaeyjar mellan 2009 och 2011, han har även gjort tre mål.

Publicerad 2011-07-29 kl 11:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå