POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
40v

Uppgifter: Bajen vill värva Besara - om Hamad säljs i sommar

Foto: Bildbyrån.

Hammarby har en plan för om Jiloan Hamad säljs i sommar.
Enligt Fotbolldirekt vill man i så fall värva Nahir Besara från ÖSK.
- Jag har inte hört någonting från Hammarby, säger Besara till sajten.

Jiloan Hamad har imponerat stort under vårsäsongen i allsvenskan. Röster har höjts för att mittfältaren ska tas ut i den svenska VM-truppen – och Hamad utsågs dessutom till månadens spelare i april.

Enligt sajten Fotbolldirekt har Bajen nu Nahir Besara högt upp på sin önskelista – om Jiloan Hamad säljs i sommar. Samtidigt, uppger Fotbolldirekt, är Örebro inte är intresserat av att sälja utan man prioriterar i stället det sportsliga framför risken att bli av med Besara efter säsongen (Besara sitter på ett utgående kontrakt).

Både Hammarbys sportchef Jesper Jansson och Nahir Besara är fåordiga.

- Nej, jag vill inte ge några kommentarer nu. Det enda som gäller nu för oss är matcherna fram till uppehållet, säger Jesper Jansson.

Besara:

- Alltså jag har inte hört någonting från Hammarby och alldeles oavsett så måste jag bara fokusera på ÖSK. Det är här jag är. Jag kan inte säga mer, säger Besara.

Nahir Besara och Örebro har stått en för en mycket fin inledning av allsvenskan och ligger just nu på en tredje plats i tabellen, efter AIK och just Hammarby. Nahir Besara spelade i Hammarby mellan 2013 och 2015.

Publicerad 2018-05-11 kl 18:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå