POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Batan fri att söka ny klubb - Michelsen vill inte satsa på honom

Foto: Bildbyrån

Stefan Batan har av Hammarbys nye tränare Jakob Michelsen fått beskedet att han är fri att söka sig till en ny klubb, uppger Fotbolldirekt.se.
- Det stämmer inte, säger sportchefen Mats Jingblad till sajten. 

I november 2016, för bara några månader sedan, förlängde Hammarby med Stefan Batan. Ett kontrakt på ett år med en option på ytterligare ett år skrevs på.

Men nu hävdar fotbolldirekt.se att Bajens nye tränare Jakob Michelsen gett vänsterbacken beskedet att Batan inte ingår i hans framtidsplaner och att 31-åringen är fri att söka en ny klubb.

Nej, nej, nej, det stämmer inte. Däremot är det alltid så med spelare som hamnar i den situationen Stefan är i, att det florerar olika rykten, säger Hammarbys sportchef Mats Jingblad till fotbolldirekt.se.

- Han står i en konkurrenssituation, han har inte fått spela så mycket under våren. Då brukar det alltid uppstå rykten om spelare.

I senaste matchen mot Varberg var Mats Solheim avstängd men då fick ändå inte Batan starta på vänsterbacken. Istället flyttades mittbacken Björn Paulsen ut på vänsterkanten.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-03 kl 17:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå