Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Blåvitt vill låna tidigare Dif-anfallaren

Allsvenskan

Sam Johnson kan vara på väg tillbaka till allsvenskan.
Nu skriver FotbollDirekt att IFK Göteborg och ytterligare en allsvensk storklubb är intresserade av att låna anfallaren.

Foto: Bildbyrån

Sam Johnson kom till Djurgården från IK Frej inför säsongen 2015, och gjorde tio fullträffar under sin debutsäsong i blårandigt. Under den efterföljande sommaren såldes han till den kinesiska klubben Wuhan Zall - men kan nu vara på väg tillbaka till allsvenskan.

Det är FotbollDirekt som skriver att Johnson kan komma att lånas ut efter att hans klubb nu påbörjat ett satsning för att nå högstaligan. En satsning som gjort att Johnson flyttats ner till reservlaget. Sajten skriver att Wuhan Zall kan tänka sig att låna ut Johnson samtidigt som man betalar hela hans lön, och att IFK Göteborg och ytterligare en "allsvensk storklubb" är intresserade.

ANNONS

- IFK Göteborg är intresserade av att låna Sam, säger Johnsons rådgivare Tore Eliasson till Svenska Fans.

Blåvitts sportchef Mats Gren bekräftar för FotbollDirekt att man är intresserat av Johnsons situation.

- Jag har hört talas om att det, men inget mer än så, säger Gren.

- Vi är självklart intresserade av svenska spelare utomlands, eller spelare som varit i Sverige och nu är utomlands… spelare som hamnat lite utanför som han gjort nu. Det är klart att det är intressant för oss med den kategorin spelare.

Publicerad 2017-07-18 kl 15:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto