Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Brännström och Dalkurd kan hamna i rättstvist

Foto: Bildbyrån

Dalkurd förhandlar med Andreas Brännström om upplösningen av tränarens kontrakt. Enligt DT så kommer parterna inte överens - och frågan kan leda till en rättstvist.
- För tillfället är jag fortfarande anställd som tränare i Dalkurd, så jag kan bara förhålla mig till det, säger Brännström till tidningen.

Andreas Brännström förde upp Dalkurd i allsvenskan till nästa säsong. Efter det var tränaren på väg till IFK Göteborg. Brännström har tidigare bekräftat att han var överens med klubben och att han till och med hann få visst operativt ansvar.

Under tiden gjorde Dalkurd klart med BP:s assisterande tränare Azrudin Valentic som ersättare till Brännström. En värvning som presenterades på julafton, trots att Brännströms flytt till IFK Göteborg klappat ihop.

Dalkurd meddelade då att man är "i en process" med Brännström. Enligt Dalarnas Tidningar så går nu processen om upplösningen av tränarens kontrakt trögt. Tidningen skriver att klubben inte vill betala vad kontraktet säger att klubben är skyldig Brännström om avtalet bryts i förtid. DT skriver vidare att Dalkurd anser att det finns skäl att inte betala det som finns angivet i kontraktet, och om inte parterna kommer överens kan det leda till en rättsprocess.

- Jag kommenterar ingenting i den här processen, säger Dalkurds sportchef Adil Kizil till DT.

Kizil vill inte kommentera om de anser att det finns skäl att inte betala det som stipuleras i avtalet, men menar att det är tydligt vad som gäller om någon av parterna vill ta sig ur avtalet.

- Det brukar vara ganska glasklart, men det är alltid vissa punkter som man kan komma överens om. Och en sån process är vi i nu.

Inte heller Brännström vill kommentera uppgifterna om att parterna är oense.

- För tillfället är jag fortfarande anställd som tränare i Dalkurd, så jag kan bara förhålla mig till det.

Publicerad 2017-12-28 kl 18:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons