Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
31v

Uppgifter: Dalkurds vd kan avgå - kommer inte överens med ledningen

Foto: Bildbyrån

Dalkurds  vd Mikael Ahlerup kan avgå redan efter ett halvår. 
Enligt uppgifter till Expressen är anledningen att han inte kommer överens med andra ledande personer i föreningen. 
- Så länge vi inte gått ut med något pressmeddelande så kan jag inte säga något, säger Dalkurds ordförande Ramazan Kizil om uppgifterna. 

För ett halvår sedan tog AIK:s tidigare vd Mikael Ahlerup över som vd i Dalkurd. Men under söndagen kommer uppgifter från Expressen om att han vill lämna sitt uppdrag i klubben eftersom att han inte kommer överens med andra ledande personer i klubben

- Jag kan inte säga något om det. Så länge vi inte har skrivit något på vår hemsida och inte gått ut med något pressmeddelande så får jag inte säga något, tyvärr, säger Dalkurds ordförande Ramazan Kizil till tidningen.

- Jag har inga kommentarer till det. Som jag sa, så länge vi inte gått ut med något pressmeddelande så kan jag inte säga något. 

Om Ahlerup lämnar sitt uppdrag i Dalkurd är det inte första gången. Förra säsongen hade han samma roll i AIK men lämnade Solna-klubben i slutet av 2017. Redan i april samma år kom uppgifter om att Ahlerup skulle få lämna sin post på grund av en omorganisation i föreningen, vilket skulle innebära att vd-posten skulle ersättas med en klubbdirektörspost.

I november fick kommunicerade sedan AIK att klubben och Ahlerup kommit överens om att avsluta samarbetet. Men enligt uppgifter till Fotbollskanalen var Ahlerups avgång inget som klubben och vd:n gemensamt kommit fram till. Istället ska han ha fått sparken av klubben efter att AIK:s styrelse meddelat att hans tjänster inte längre var önskade i klubben.

Efter att Ahlerup lämnat AIK tillsattes han av den allsvenska nykomlingen Dalkurd när han presenterades i början av februari.

Fotbollskanalen har försökt nå Ahlerup men utan resultat.

Publicerad 2018-06-10 kl 16:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons