Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Danska storklubben vill ha Berget

Foto: Bildbyrån.

Jo-Inge Bergets kontrakt med Malmö FF löper ut.
Enligt Kvällsposten vill danska Bröndby ha norrmannen.
- Tiden talar väl inte för oss, sa sportchefen Daniel Andersson till C More, angående alla utgående avtal, efter SM-guldet.

Sex tunga namn i dagens Malmö FF-trupp sitter på utgående kontrakt. Anton Tinnerholm, Erdal Rakip, Oscar Lewicki, Jo Inge Berget, Magnus Wolff Eikrem och Felipe Carvalho är alla fria att skriva på för andra klubbar – och vad gäller Berget rapporterar Kvällsposten nu att danska Bröndby visat sitt intresse.

Tidningen skriver att den danska storklubben siktat in sig på MFF-stjärnan, men att Berget samtidigt har tackat nej till flera andra erbjudanden.

När C More pratade med sportchefen Daniel Andersson efter att Malmö säkrat SM-guldet mot IFK Norrköping medgav han att förhandlingarna med redan nämnda spelare gick trögt.

- Vi hoppas ju. Vi diskuterar fortfarande och än är det väl inte stängt. Men tiden talar väl inte för oss, sa han då.

Berget har i år noterats för åtta mål på 22 matcher för Skåneklubben.

- När jag kom för tre år sedan var det för att jag inte hade spelat så mycket fotboll. Åge (Hareide) sa att det här var det rätta stället för mig och det var det. Jag har spelat tre bra säsonger där jag upplevt mycket. Det är klart Malmö betyder mycket för mig. Sedan får vi se vad som sker härnäst, sa Berget själv till Fotbollskanalen för en dryg vecka sedan.

Publicerad 2017-10-24 kl 16:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons